Sa kojim alatima radimo?

Autotuner

Pre svega, želimo da naglasimo da sve usluge koje nudimo radimo isključivo sa originalnim alatima.

Kada je reč o Autotuner alatu, radi se o univerzalnom alatu koji može da čita informacije sa većine ECU-a i mikrokontrolera dostupnih na tržištu u sistemu Tricore Infineon (BSL) ili putem OBD dijagnostičke utičnice. Isporučuje se sa svim potrebnim dodacima za BSL i OBD u namenskom paketu. Trenutno je podržano više od 3500 kontrolnih jedinica!

Programeri Autotunera imaju značajno iskustvo u programiranju mikroprocesora i automobilske elektronike, kao i praktično znanje o podešavanju čipova. Ovo iskustvo omogućava timu Autotuner da donese rešenja koja zadovoljavaju bilo koju potražnju. Tim je dizajnirao isključivo hardver i softver, zato pružaju odličnu tehničku podršku i objavljuju redovna ažuriranja. Zahvaljujući modernim komponentama visokih performansi (Cortek m4 CPU) koje se koriste u alatu i optimizaciji ECU komunikacije, Autotuner pruža najbrže moguće očitavanje blica i eeproma.

OBDeleven

Pametna dijagnostička alatka najnovije generacije za razumevanje i poboljšanje performansi Vašeg vozila. OBDeleven je softver za automobilsku dijagnostiku zasnovan na IOS i Android operativnim sistemima. Može u potpunosti pristupiti vašem automobilu, čitati, brisati, deliti greške i aktivirati razne funkcije komfora.

xTool

Dijagnostika EZ400PRO je vrhunski auto dijagnostički uređaj razvijen od strane XTOOL kompanije. Zasnovan je na Android sistemu otvorenog koda koji omogućava brzo pokretanje i obavljanje više zadataka u isto vreme. Ovaj uređaj pruža široku pokrivenost vozila za većinu američkih, azijskih i evropskih proizvođača.